Ben je benieuwd naar de producten van Murad?

Vraag vrijblijvend informatie aan door onderstaand formulier in te vullen.

Dr. Murad Inclusive Health

Wij gebruiken onderstaande gegevens alleen om uw bericht te behandelen. Bekijk onze privacy statement om te zien hoe we met persoonsgegevens omgaan.

  Over Ultra Cosmetics BV & French House Cosmetics

  Al 25 jaar mogen wij werken met de mooiste merken van over de hele wereld en hebben wij onze passie voor beauty, onze ongelooflijke kennis van ingrediënten, de werking van onze producten en het laten slagen en groeien van onze partners, bijna tot ‘kunst verheven’. Uit het portfolio van onze 2 bedrijven, Ultra Cosmetics BV en French House Cosmetics BV, hebben wij voor jou een aantal producten geselecteerd waarvan wij denken dat ze zeer geschikt zijn voor in jouw salon.

  PERSOONLIJK

  Wij zijn er als jouw business partner, want jouw business is onze business. We geloven dat wij samen met jou meer kunnen bereiken en leren je daarom graag echt kennen. Waar ligt jouw kracht, jouw passie?

  KENNIS

  Na jarenlange ervaring in de branche, van eigen salon tot volwaardig gesprekspartner van menig dermatoloog, weten wij alles over de huid en welke ingrediënten en behandelingen nodig zijn om de huid te verbeteren en het optimale resultaat te behalen. Wij delen deze kennis graag met jou en bieden gratis educatie voor onze klanten! Sharing is caring!

  SKINLOVER

  Wij werken vanuit onze passie. Het is iedere dag een feestje om in de mooiste branche te mogen werken met mooie producten en mooie merken. Want hoe mooi is het om mensen nog mooier te maken?

  KWALITEIT

  Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd door een team van beauty professionals met jarenlange ervaring. Als een product niet aan onze normen voldoet, nemen wij het niet op in ons assortiment. Wij werken alleen met producten van de beste kwaliteit, hierin doen we geen concessies.

  Klik hier voor meer informatie over Ultra Cosmetics & French House Cosmetics.