Ons verhaal

/Ons verhaal
Ons verhaal 2020-07-24T17:06:33+02:00

Beauty met een filosofie

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid:

Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.

Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.

Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Al zijn formules zijn hierop gebaseerd. Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als ‘het Murad Recept‘ en komt voor in ieder Murad product.

Tijdens onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en de huid kwets­baar worden voor ziektes en veroudering, ontdekte Dr. Murad een overeenkomst in alle veroudering gerelateerde dege­neraties: het verlies van cellulaire kracht. De resultaten van deze onderzoeken hebben geleid tot de IConnected Beauty levensstijl om zo de cellen te bescher­men en sterke nieuwe cellen te bouwen. Op deze manier kan je de veroudering effectief bestrijden en letterlijk een jongere versie van jezelf creëren. Dr. Murad noemt dit ‘youth building’ omdat het alle simpele anti­-aging strategieën overtreft in het bereiken van een jeugdige huid en een jongere uitstraling. Youth building is de basis van deze revolutionaire inclusive benadering en het bereiken van een jeugdige uitstraling, betere gezondheid en een jongere huid.

Dr. Murad Inclusive Health

De Inclusive Health Filosofie

Elk product van MURAD heeft de kracht om de huid te transformeren, niet alleen door de uitzonderlijke zorg die we in elke formule stoppen of de kwaliteit van onze ingrediënten, maar omdat ze deel uitmaken van een Inclusive Health® benadering. Deze benadering helpt om een jongere, gezondere en gelukkigere ‘versie van jezelf te bouwen’ en met het bevorderen van de gezondheid van je lichaam helemaal tot het celniveau.

Inclusive Health

LOOK BETTER

Zorg voor je huid: het grootste en meest verbonden systeem van je lichaam

  • Tweemaal per dag: ons 3-stappenplan
  • Wekelijks: regime boosters afhankelijk van je primaire huidconditie

LIVE BETTER

Zorg voor elke cel in je lichaam

  • Voeding: geniet van een dieet dat kleurrijk, plantaardig voedsel als basis heeft om je lichaam de bouwstenen van gezonde, jonge cellen te geven.
  • Neem dagelijks voedingssupplementen om ervoor te zorgen dat je alle essentiële elementen binnenkrijgt om er goed uit te zien en te voelen.
  • Beweging: actief zijn verandert de chemie van de cellen waardoor de gezondheid en de functie vrijwel elk systeem van het lichaam verbetert.

FEEL BETTER

Zorgen voor jezelf is zorgen voor je cellen

  • Vind een gezonde manier waar je helemaal achter staat om de Cultural Stress, de constante en doordringende stress van de moderne wereld, te managen.
  • Als je bewust bent van je eigenwaarde, wanneer je jezelf toestemming geeft om je  passie te  ontdekken,  zodra je  tijd  maakt om je  zelf te  verzorgen,  met een gezichtsbehandeling of een salonbehandeling, dan verminder je het stressniveau.

Murad 3 stappenplan

Voor een mooie, zichtbaar gezondere huid.

Dr. Murad Inclusive Health
Dr. Murad Inclusive Health
Dr. Murad Inclusive Health