Gratis verzending vanaf €50
3 Gratis promo’s bij bestelling vanaf € 50,-
Diapositive précédente
Diapositive suivante

Heeft u een schoonheidssalon, kliniek of parfumeriewinkel en heeft u interesse in een samenwerking?

Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

MURADS DEFINITIE VAN WELLNESS

“Wellness is een combinatie van gezondheid en welzijn. Het is niet alleen een kwestie van niet ziek zij en geen stress hebben, maar net zo belangrijk is een gevoel van geluk, passie, dankbaarheid en voldoening.”

– Dr. Murad

01. WEES LIEF VOOR JE BREIN

“Door je voldoende te ontspannen, kun je de cellulaire impact van stress verminderen. Belangrijk, want stress kan leiden tot tekenen van een ongezonde huid.” – Dr. Murad

02. VOED JE HUID

“De huid is mooi als deze op celniveau gezond is, dus creëren we producten met krachtige hydraterende ingrediënten die de barrièrefunctie van de huid ondersteunen om de huidcellen te beschermen tegen schade door omgevingsinvloeden en uitdroging, terwijl ze een gezonde celvernieuwing stimuleren.” – Dr. Murad

03. EET JE WATER

“Door waterrijk fruit en groenten te eten, worden voedingsstoffen beter opgenomen in je lichaam en is dat goed voor een gezonde huid. Teveel water drinken kan er soms voor zorgen dat vitaminen en mineralen worden weggespoeld.” – Dr. Murad

Dr. Murad

Klinisch en toch cool, Doktersmerk maar niet saai. Wetenschappelijke basis maar niet stoffig.

Dr. Murad lanceert zijn “huidverzorgingsrevolutie” tijdens een toespraak op Esthetics West Expo in mei 1990. Zijn boodschap was eenvoudig: “huidverzorging is ook zorgen voor je gezondheid”. Zijn visie was om alle huidverzorgingsprofessionals samen te brengen om als één team te werken, met behulp van wetenschappelijk bewezen formules en technologieën, om mensen te helpen een zo gezond en mooi mogelijke huid te krijgen.

“Beautiful skin is healthy skin,
and when you are healthy,
you are beautiful.”

Klinisch en toch cool, Doktersmerk maar niet saai. Wetenschappelijke basis maar niet stoffig.

Levertijd & bezorging

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De bestelling wordt na ontvangst van de betaling binnen 2-4 werkdagen verzonden. Wij versturen uw bestelling met GLS en u ontvangt een track & tracelink van de vervoerder. Op zaterdag wordt er niet verstuurd en bezorgd, houd hier rekening mee met uw bestelling.

Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een zending binnen Nederland, België en Luxemburg  bedragen €7,50 excl. BTW. Is het totaalbedrag van een bestelling hoger dan €50 dan vervallen deze kosten  automatisch.

Ruilen

Het is niet mogelijk om de bestelling te ruilen. U zult de bestelling moeten retourneren en het gewenste product opnieuw moeten bestellen. Voor het retourneren van uw bestelling stuurt u een e-mail naar info@ultracosmtics.nl

Gratis promo's

Bij iedere bestelling vanaf € 50,- ontvangt u 3 gratis luxe samples.

Prijzen

De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW. Houd er rekening mee dat Muradproducten die goedkoper worden aangeboden dan op de officiële webshop en bij de echte Muradspecialisten, niet altijd originele producten zijn. Helaas zijn er aanbieders die verouderde of vervalste producten aanbieden. Neem geen risico met uw huid!

Kunnen wij u helpen?

Vind de antwoorden op uw vragen

Heeft u een vraag over het bestellen bij de officiële MURAD webshop of over de MURAD producten? Kijk eerst of uw vraag bij de veelgestelde vragen staan. Vindt u de vraag niet, stuur ons dan een e-mail. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons een e-mail en wij gaan op zoek naar het juiste antwoord!