Gratis verzending vanaf €50
3 Gratis promo’s bij bestelling vanaf € 50,-
Diapositive précédente
Diapositive suivante

Dutch Beauty Award 2022-2023

And the winner is…..

Zo ver is het nog niet maar wij zijn bijzonder trots dat de Retinol Youth Renewal Eye Masks van Murad zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022-2023! De nominatie is verkregen in de categorie cosmeceuticals en dat is geen verrassing omdat de sheetmaskertjes voor de ogen ontwikkeld zijn door maar liefst 2 artsen.

Voor dit product, dat direct fijne lijntjes rond de ogen uitwist voor een ultra frisse blik (hallo festivalseizoen!) werd de samenwerking aangegaan met huidverzorgingsexpert Dr. Zion Ko,  ook wel bekend als doctor TikTok . Op dit medium deelt ze de do’s en don’ts van skincare, met een humoristische twist. Dr Howard Murad is uiteraard de founder van Murad Skincare, maar zijn invloed op een mooie huid gaat veel verder dan zijn legendarische huidverzorgingslijn. Hij is de dermatoloog die ons liet zien dat een mooie huid ook samenhangt met goede voeding en voldoende tijd voor jezelf nemen.

Wat maakt het anders?

Ze bevatten de Retinol Tri-Active Technology die een balans vormt tussen een snel werkende en een retinol met vertraagde afgifte. Voor direct resultaat maar de retinol is ook zacht voor de huid. Gemaakt van de beste kwaliteit bio-cellulose, dat ook wordt gebruikt in medische instellingen om de opname van ingrediënten te bevorderen.

Direct resultaat:

– 80% toonde verbetering van kraaienpootjes, lijntjes en rimpels –

De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. De vakkundige jury van beautyjournalisten vormt een mooie mix van vertegenwoordigers uit de traditionele en online media. Ze komen ieder jaar samen om de beste beautyproducten uit Nederland te jureren voor de prestigieuze Dutch Beauty Award.

Shop het product hier: Retinol Youth Renewal Eye Masks.

Share this post on:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp