Welkom op het Murad portal voor depositairs van Ultra Cosmetics. U bent niet ingelogd of bent geen geregistreerde depositair van Murad. Log in om uw gegevens te bekijken of log uit en meld u aan als depositair.

Inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan hier

Heeft u vragen en/of opmerkingen bel ons dan op 020 6407642 of mail naar info@ultracosmetics.nl.

Registreren

 

* Wij gebruiken bovenstaande gegevens alleen om uw bericht te behandelen. Bekijk onze privacy statement om te zien hoe we met persoonsgegevens omgaan.

Welkom op uw depositair portaal. Hier vindt u informatie over de doorverkoop van Murad producten waaronder uw verdiensten en de affiliate link.

Het online depositair systeem

Als er een klant via uw depositair link op de Murad website belandt wordt deze klant geregistreerd als ‘uw’ bezoeker. Indien de klant vervolgens een aankoop doet wordt de overeen gekomen commissie voor deze aankoop op uw naam gereserveerd (zie het ‘prestatie’ overzicht hieronder).

Mocht de klant niks aankopen maar binnen 14 dagen terugkeren naar Murad.nl en alsnog een aankoop doen, dan ontvangt u alsnog de commissie voor deze klant.

Uw depositair link

Onderstaand vindt u uw depositair url. Gebruik deze url of het onderstaande linkje om klanten door te sturen naar Murad.nl en commissie te ontvangen voor de aankopen die ze doen. Weet u niet hoe u deze link kunt implementeren op uw website, raadpleeg dan de ontwikkelaar van uw website.

Uw depositair URL:
[affiliates_url]

Gebruik deze HTML code om een link op uw website te embedden:
<a href="[affiliates_url]">Murad Webshop</a>

Prestaties

Totale verdiensten

Nog te betalen commissie:

 

Betaalde commissie:

 

Aantal referenties:
  • Geaccepteerde referenties (nog te betalen):
  • Betaalde referenties:
Maandelijkse verdiensten:

 

Uw Informatie